vesti

vic trenutka: Pita mali Ivica mamu: - Mama, mama, što imamo za večeru? - Šuti i vrati se u pećnicu!

Najčitanije vesti

Skarlet Johanson: Veridba je dosla u pravom trenutku!

Američka glumica Skarlet Johanson i francuski novinar Romen Dorijak verili su se, ali još nije poznat datum venčanja. Skarlet Johanson otkrila je da je veridba došla u pravo vreme za nju.Skarlet Johanson otkrila je da je veridba došla u pravo vreme za nju. Lepotica, kojoj je 28 godina, i francuski novinar, Roman Durijak, prethodne nedelje potvrdili su da će se venčati, a Skarlet, koja je zasuta lovorikama nakon uloge u filmu “Under the Skin”, na sedmom je nebu zbog uspeha i na privatnom i na poslovnom planu.

 - Prijatelj mi je rekao – svaka čast na tajmingu. Stvari jednostavno same nađu svoje vreme. Najbolje je ne smetati im rekla je Skarlet.

Zvezda “Avengersa” prvi put je povezana sa Romanom (30) u novembru 2012. godine, a par je potvrdio veridbu nakon desetomesečne romance, koju su većim delom skrivali od javnosti. Mogu da potvrdim da su se Skarlet i Roman verili. Još uvek nisu odabrali datum za venčanje – potvrdio je glumičin potparol, nakon što su krenula šuškanja, kada se Johansonova pojavila na Filmskom Festivalu u Veneciji, a na ruci joj je zablistao veliki dijamantski prsten.

Glumica je već bila udata za zvezdu “Green Lantern”, Rajana Rejnoldsa, ali je par nakon dve godine zajedničkog života objavio da se razvode. Njihov brak je i zvanično okončan u julu 2011, iako gotovo godinu dana nisu živeli zajedno. Rajan se godinu dana kasnije oženio zvezdom “Gossip Girl”, Blejk Lajvli....

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži